саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, Фирма за саниране: саниране с алпинисти, саниране скеле - За „Топлоизолация и Саниране от РАПАКС”
саниране,ceni,пълно саниране, саниране от алпинисти, sanirane alpinisti, цени, фирма за саниране, sanirane, саниране алпинисти, саниране с алпинисти, kachestveno sanirane, саниране на алпинисти, фирми за саниране, София, качествено саниране, фирма саниране, цена на саниране, фирми саниране, качествено саниране, извършване на саниране, саниране на сграда, цена саниране, качествено саниране от алпинисти, саниране София, алпинисти

За „Топлоизолация и Саниране от РАПАКС”

SANIRANE, топлоизолация и саниране, sanirane, Т.С.Рапакс, toploizolaciya, САНИРАНЕ, TSRapaks, топлоизолации и Саниране, toploizolacii i sanirane, ТСРапакс, TSRapaks, топлоизолации и саниране от фирма, sanirane, T.S.Rapaks, топлоизолация и саниране от фирма,
 
      В началото на 2003 г. няколко фирми се обединиха в Търговско Сдружение за обществени услуги с име РАПАКС / това е вид скален; белоглав орел/. Името на създаденото стопанско сдружение е ТСРапакс.
     Дейността на сдружението е в изпълнение на различни дейности в услуга на обществото. С бързи темпове се оформя направление за строителни ремонти и услуги, като с цел разпределяне на отговорностите и по-голяма сигурност на клиентите ни, създадохме специализирана фирма за саниране на сгради.
     На 01. Март 2008 бе официално основана строителна фирма - Топлоизолация и Саниране Рапакс ЕООД - гр. София. Фирма Т.С.Рапакс е с адрес:
бул. „ Цар Борис 3” № 126; ет.4; офис 410 и ЕИК 200104766.
     От създаването си до сега Т.С.РАПАКС гр. София непрекъснато се утвърждава на пазара като лидер в пълното и частично саниране на сгради. Нашето качество и бързина при изграждане на външни топлоизолации и извършването на саниране, се определя от изключително малкото текучество на персонал. Това ни дава основно предимство пред конкуриращите се с нас фирми.

     Подбраните от нас с години специалисти, притежават Държавни Свидетелства за професионална квалификация - "Външни и Вътрешни облицовки и настилки".
     Наши дейности свързани със саниране на сгради, са:
- монтаж на външна топлоизолация;
- поставяне на всякакви изолации;
- частично саниране на сгради;
- пълно саниране на сгради;
- поставяне на топлоизолации с алпинисти
- поставяне на топлоизолации от скеле;
- поставяне на топлоизолация на фасади до 1500 м.
- външни и вътрешни ремонти и др.
     Независимо от това дали извършваме пълно или частично саниране, изпълнено от алпинисти или от скеле, всички наши клиенти ще получат качество на изпълнение и реално ниска цена, съизмерима с качеството на използваните материали.
Консултация за видът на използваните материали, определянето на крайната цена, ние извършваме напълно безплатно и в удобно време!
     С определянето на цената, тя става крайната, като за спокойствие и сигурност на нашите клиенти сключваме за саниране.
      Съчетаването на истинска гаранция и реална цена от Т.С.Рапакс гр.София при санирането на сгради, ни задължава да поддържаме непрекъснато високо ниво на качество и естетика на изпълнение.

 

 

 

 

Технология на саниране

Дебелини на материала за саниране

Алпинисти за експресно саниране и топлоизолация

Малки обекти за саниране

Саниране в големи мащаби

 

Саниране и борба с гълъби

Саниране на повреди от градушка

Законен ли е закон против саниране на апартаменти?

Отново за топлоизолация и саниране

Частично саниране

Саниране с алпинисти и скеле

Саниране цена

За ново саниране


 

 Tyxo.bg counter
саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране,
саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране,