саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, Фирма за саниране: саниране с алпинисти, саниране скеле - Саниране с оптимална дебелина на материала
саниране,ceni,пълно саниране, саниране от алпинисти, sanirane alpinisti, цени, фирма за саниране, sanirane, саниране алпинисти, саниране с алпинисти, kachestveno sanirane, саниране на алпинисти, фирми за саниране, София, качествено саниране, фирма саниране, цена на саниране, фирми саниране, качествено саниране, извършване на саниране, саниране на сграда, цена саниране, качествено саниране от алпинисти, саниране София, алпинисти

Саниране с оптимална дебелина на материала

саниране с 50 мм, саниране дебелина, саниране 5 см, саниране 0,5 дм, дебелина на саниране, дебелини при саниране, SANIRANE v Sofiya, саниране с дебелини от, саниране 5 см, саниране София, 0,5 ДМ, саниране на апартаменти, 50 СМ, саниране на сграда, дебелина на саниране в София, саниране 50 мм, саниране на стени, саниране на външна стена, саниране на външни стени, дебелини за саниране, sanirane, саниране на тухлени сгради, дебелина при саниране, саниране с 0,5 дм, саниране на панелно жилище
,
  
     Саниране с оптимална дебелина на материала.

     Саниране на външни стени при нови или стари сгради е правилно да се извършва от материали с дебелина 50 мм и плътност от 15 до 18 кг/м3. Тази дебелина е приета като оптимална за качествено саниране, и е съобразена с географските и климатичните особености на България. Трябва да подчертаем, че дебелината от 5 см е подходяща само при споменатата плътност на материала и ако се влагат качествени /EPS за външно и XPS за вътрешно саниране/материали.
     Мнозина от желаещите да санират своето жилище обаче не вярват на експертите, че тази дебелина и плътност на материала е достатъчна за ефективно саниране и се консултират със свои близки „ СПЕЦИАЛИСТИ” по въпроса „САНИРАНЕ”. Получаваните насреща отговори винаги са повече презастраховащи, отколкото верни и технически обосновани, а именно:
     -„санирай се с 60 мм, но по-добре направи саниране с 70 мм, или още по-добре 10 см” ,или пък:
     - „Изискванията в Европа за дебелина на материалът за саниране са да е поне 10 см” и т.н.. Други ще ви съветват да санирате с по-дебел материал от 50 мм, с аргументи като: „нали ще правиш саниране веднъж”, „нали санирането ще грее теб” и т.н.
     На всички които съветват или са съветвани по въпроса с дебелината на материала за качествено саниране на определена сграда или отделно жилище ще кажем накратко следното:
     Качествено саниране се извършва от фирма използваща само качествени материали за саниране, като не дебелината на материала за саниране, а химическият състав на пенополистирола и физическите му характеристики са от значение за създаването на нужният ви температурен щит! За това ако ще използвате материали с неясни характеристики, то наистина ще е по-добре да послушате съветите на близките ви и да използвате материал за саниране с дебелина над 5 см. В случай че ще използвате правилните материали при саниране на вашето жилище и то с необходимата за това плътност, използването на плоскости за топлоизолация по-дебели от 5 см само ще ви изправи пред множество излишни проблеми! При самостоятелно саниране, т.е при саниране на отделни жилища с дебелината над 5 см ще имате проблеми не само заради по-високата цена на такова саниране, но и заради: съществуващата ширина на подпрозоречните ви дъски и обръщането на прозорците, широчината на поставяните козирки над горния ръб на топлоизолацията, естетическото несъответствие на вашето саниране по отношение на дебелината спрямо това на вашите комшии и др..
     По въпросът има или не изискване от ЕВРОПА за саниране с материали повече от 5 см, то ще представим само една красноречива снимка:

     Това е снимка от саниране на сграда направена: 20. 10. 2012; на която надяваме се виждате, че:
     Саниране на новопостроената сграда до кръстовището в к.в. Красно село – София, е с материал от класически / бял/ ЕПС и дебелина от забележете: - само 5 см! Редно е да си отговорите на следващите два основни въпроси: „ Нима проектът на тази сграда не е съобразен с изискванията в Европа?”, както и на това: „ Как строежа ще премине всички контролни етапи за да получи акт за право на ползване, ако се използва по-тънък материал от заложеният в проекта?”. С отговорът им ще си разясните и следното: „Има ли наистина изискване за дебелината на материала за саниране, или това е поредният спекулативен слух от производителите на материали за топлоизолация?
     Ако все пак желаете да сте по защитени от необходимото, то или изберете материал със значително по-добра топлоизолационност, спрямо същата дебелина и паропропускливост на материала / като графитният ЕПС „НЕОПОР”, например/, или включете в плановете си за саниране и поставянето на вътрешна топлоизолация.

Закон против единичното саниране

ачало на сайта за саниране

Преди мащабно саниране

Саниране и Топлоизолации Рапакс

Варианти на саниране след градушки

Саниране с алпинисти и скеле, едновременно

Реклама за "Саниране". Реклами върху саниране


Саниране и срещу гълъбите

Необходимост от голяма фирма за саниране на жилище

Технология при саниране

Цена на безплатно саниране

Саниране със средни цени

Саниране за София на отделни етажи

Едновременно саниране с ЕПС, Неопор и ХПС

Първокласно саниране

Алпинисти за саниране на блокове

Неповторимо саниране от фирма

Записване за саниране на апартамент


Саниране чрез фирма
 
Техника за саниране

Саниране от скеле

Саниране през зимата
 
Саниране на вход от жилищен блок
 
Саниране на части от стени

Саниране с различни цени

Tyxo.bg counter

 

 

 

саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране, саниране, sanirane, саниране алпинисти, Sanirane, саниране с алпинисти, SANIRANE, саниране на сгради, САНИРАНЕ, саниране на сграда, сАНИРАНЕ, комплексно саниране,